Ingrediente
- 250 g naut
- 1 avocado
- 3 linguri zeama de lamaie
- 3-4 lingurite tahini de casa ( pasta de susan)
- sare
- usturoi dupa gust
- 1 lingurita ulei de masline
- 3 linguri de seminte de dovleac
- 1 lingura seminte de chia
- coji de tarte
- ardei iute pentru decor.
Mod de preparare
Daca aveti naut din conserva cum am avut eu, il puneti la scurs, pana pregatiti celelalte ingrediente. Daca aveti crud, il fierbeti din timp si il lasati sa se raceasca si sa se scurga. Curatam usturoiul si avocado si ii scoatem samburele. Punem intr-un bol, nautul, avocado, usturoiul taiat felii, zeama de lamaie si tahini. Mixam bine, adaugam putina apa calda, daca este necesar, Potrivim de sare. Adaugam semintele de dovleac si chia si amestecam iar. Umplem cojile de tarte cu compozitia rezultata si decoram cu fasiute de ardei iute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte umplute cu humus cu avocado, seminte de dovleac si chia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|