Tartine cu icre de cega
Postat de Ina in Peste 27 Ian 2012 | 8558 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 27.01.2012, 16:03
pofta,pofta,pofta.............mmm
la 27.01.2012, 16:28
Arata splendid...eu ma gandeam mai degraba cu decorul asta la sampanie...frisca si capsuni...
la 27.01.2012, 16:35
Rusii isi pun caviar pe toata lungimea degetului mare si cand duc paharul cu vodca la gura sorb aproape in acelasi timp si icrele si bautura
O adevarata tehnica
la 27.01.2012, 17:03
Foarte interesant...tari rusii astia!
la 27.01.2012, 17:04
ce bine arata
la 27.01.2012, 18:12
Eu vreau whisky-ul.
la 27.01.2012, 18:20
buneee
la 27.01.2012, 18:35
Miha, am si coniac
la 27.01.2012, 19:07
Eu votez cu Ruxy, o sampanie fara frisca si capsuni, da mai bine langa caviar!!!
Eu mai am ceva icre negre de capelin in figider.
Ma duc sa pun sampania la rece.
la 27.01.2012, 19:09
s-a deschis sezonu de tartine
da mie imi plac asa ca nu ma plang
la 27.01.2012, 19:10
uaau ce buuuuun bun bun bun
la 27.01.2012, 19:16
Doamne, Lavinia
De cate ori te vad, tresar
))
la 27.01.2012, 19:17
Cris
Sampanie ne dai si noua, da?
COMENTEAZA