Tartine cu icre de cega

Postat de Ina in Peste
27 Ian 2012 | 8558 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 27.01.2012, 16:03
pofta,pofta,pofta.............mmm
la 27.01.2012, 16:28
Arata splendid...eu ma gandeam mai degraba cu decorul asta la sampanie...frisca si capsuni...
la 27.01.2012, 16:35
Rusii isi pun caviar pe toata lungimea degetului mare si cand duc paharul cu vodca la gura sorb aproape in acelasi timp si icrele si bautura O adevarata tehnica
la 27.01.2012, 17:03
Foarte interesant...tari rusii astia!
la 27.01.2012, 17:04
ce bine arata
la 27.01.2012, 17:22
la 27.01.2012, 18:12
Eu vreau whisky-ul.
la 27.01.2012, 18:20
buneee
la 27.01.2012, 18:28
la 27.01.2012, 18:35
Miha, am si coniac
la 27.01.2012, 19:07
Eu votez cu Ruxy, o sampanie fara frisca si capsuni, da mai bine langa caviar!!! Eu mai am ceva icre negre de capelin in figider. Ma duc sa pun sampania la rece.
la 27.01.2012, 19:09
s-a deschis sezonu de tartine da mie imi plac asa ca nu ma plang
la 27.01.2012, 19:10
uaau ce buuuuun bun bun bun
la 27.01.2012, 19:16
Doamne, Lavinia De cate ori te vad, tresar ))
la 27.01.2012, 19:17
Cris Sampanie ne dai si noua, da?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking