Ingrediente
- Masline natur si verzi umplute cu ardei
- Bilute de mozzarella , miere , susan .
- Chiftelute : 500 carne tocata , 1 ou ,1 lingura pesmet ,1 lingura mustar , ceapa verde , sare , piper , susan ,ulei pentru prajit .
- Felii cu curcan : 500 gr piept curcan [ marinat in ou , iaurt , mustar , frantuzesc , sare , boia ], 2 linguri ulei , cascaval afumat felii , rosii cherry .
Mod de preparare
Mozzarella se da prin miere indoita cu apa, aoi se tavaleste prin susan .
Chiftelutele se obtin prin amestecarea ingredientelor enumerate mai sus . Se prepara chiftele mici care se dau prin susan si se prajesc in ulei incins .
Pieptul de curcan se portioneaza de marimea unei cutii de chibrituri , se marineaza in amestecul de iaurt , ou , sare , mustar si boia . Se prajeste usor in tigaia teflonata cu putin ulei . Peste fiecare felie de carne se pune o bucatica de cas afumat si cate o jumatate de rosie cherry . Se da la cuptor cateva minute pana casul se inmoaie si face priza cu carnea si rosia .
Asezati pe tava in siruri , bilutele de mozzarella cu susan , maslinele , feliile cu curcan ,si chiftelutele cu susan .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tava cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|