Telemea de vaca cu rozmarin

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2011 | 4745 vizualizari

O colega tot cumpara cuburi de branza macerate in ulei de masline cu diverse condimente . Mi-am zis : eu de ce nu pot face asa ceva ? . A rezultat un aperitiv gustos , interesant si usor de preparat .

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 24.02.2011, 15:16
buna buna
la 24.02.2011, 15:33
Imi place,cred ca a iesit tare buna.
la 24.02.2011, 15:36
buna
la 24.02.2011, 15:37
trebuie sa fie buna
la 24.02.2011, 15:44
Tanyapatap , multumesc
la 24.02.2011, 15:51
Silvioara am servit cuburile intr-un bol mai mare dar acum editand reteta mi-a venit ideea ca mergea bine pe platou cu rondele de ardei ,rosu si verde
la 24.02.2011, 15:52
Sufletista , Motan , daca aveti musafiri poate fi preparata din timp
la 24.02.2011, 15:57
gospodina lu mama
la 24.02.2011, 16:01
la 24.02.2011, 16:01
Splendid
la 24.02.2011, 16:44
si eu cumpar asa ceva e tare delicios
la 24.02.2011, 16:58
buna idee
la 24.02.2011, 18:47
vai extraordinar
la 24.02.2011, 20:52
ce bine arata
la 24.02.2011, 22:18
cred ca e tare buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking