Telemea mixta oaie-vaca

Postat de Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri
10 Sep 2012 | 9319 vizualizari

Am stat mult pe ganduri daca sa postez sau nu aceasta reteta.. si motivul ar fi cantitatile precise.. Dar dupa sfatuire cu autoarea - soacra, am putut socoti cantitatile. Reteta in sine nu-mi apartine in totalitate, eu fiind mana a doua si fotograful. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 11.09.2012, 11:01
Super!
la 11.09.2012, 12:26
daca tot ai facut asa multa trimite si la noi un pic
la 11.09.2012, 12:40
@rhapsody, multumesc
@eduard_09, multumesc
@rocsi_1612,
@angyb, iti trimit si tie!!
la 11.09.2012, 13:51
Ador telemeaua ! Super! Bine ai facut ca ai postat reteta!
la 16.09.2012, 20:48
cit timp ai lasat la separat?
la 16.09.2012, 23:46
la 17.09.2012, 08:19
Scortisoara, multumesc!
Bucataras, la separat a stat cam juma de ora... oricum se vede cum se ridica braza si ramane zerul.. Acum cred ca depinde si de cheag.. La scurs a stat de seara pana dimineata.. cca 12 ore!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking