Telemea mixta oaie-vaca
Postat de Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri 10 Sep 2012 | 9352 vizualizari
Am stat mult pe ganduri daca sa postez sau nu aceasta reteta.. si motivul ar fi cantitatile precise.. Dar dupa sfatuire cu autoarea - soacra, am putut socoti cantitatile.
Reteta in sine nu-mi apartine in totalitate, eu fiind mana a doua si fotograful. :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (37)
la 10.09.2012, 22:48
foarte buna
la 10.09.2012, 22:48
Simo, nu iti face atatea griji, ca mie oricum nu imi ies chiar si cu cantitati exacte ))
la 10.09.2012, 22:49
dupa mine asta inseamna sa fii priceput,nu ai nevoie de atatea masuri
la 10.09.2012, 22:51
imi place cum ai facut branza desi nu ai avut o contributie totala dar cine stie? poate cat de curand o sa ne arati ce ai facut tu!
la 10.09.2012, 22:52
@Cris, ce m-as mai dezmata eu.. da` mai bine ma abtin
@Sufletista,
@Laura ) si mie mi s-a mai intamplat.. Cate n-am aruncat, respectand retete.. Iar cand am improvizat a iesit foarte bine!
@Dia, experienta isi spune cuvantul!
la 10.09.2012, 22:56
@Mamaia Elena, barbatamiu vrea ferma de ovine, deci cu siguranta ajung sa fac branza si singura, sau ma rog.. mana principala, ptr ca singur e cam greu Si n-am fost doar fotograf, am pus si eu mana la amestecat laptele, carat de oale, scurs de zer, pus branza in cutie.. Sa nu mai zic ca am muls si o vaca!
la 10.09.2012, 23:19
Simo , expediezi ?
De restul am eu grija
la 10.09.2012, 23:24
pfaaaaa, de mult doream o reteta de brinza! Pot adapta cantitatile? daca la 50 litri de lapte se pun 200 ml cheag, pot la 5 litri de lapte sa pun 20 ml cheag?
la 10.09.2012, 23:26
de unde se cumpara cheagul?
la 11.09.2012, 09:28
@Gurita
@Mihaela, ptr tine, expediez
la 11.09.2012, 09:30
@Bucataras, o voi intreba de soacra`mea ce tip de cheag foloseste si iti voi spune. Concentratia o gasesti pe fiecare plic de cheag.. si este in functie de tipul de lapte. Voi reveni cu amanunte.
la 11.09.2012, 09:30
@Bucataras, cheag-ul il gasesti si la farmaciile veterinare..
la 11.09.2012, 10:31
minunata
la 11.09.2012, 10:52
foarte buna
COMENTEAZA