Tempura cu creveti
Postat de Brindusa in Fructe de mare 23 Ian 2010 | 33357 vizualizari
Tempura este un preparat japonez foarte simplu de facut (ca un fel de pane), folosit pentru peste, fructe de mare sau legume.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 23.01.2010, 16:33
Stiai insa ca Tempura este o specialitate portugheza importata mult mai tarziu de catre japonezi ?
la 23.01.2010, 23:26
reteta zilei? multumesc
si nici nu m-am muncit prea mult ca s-o fac!
la 24.01.2010, 22:45
Ce bine arataaaa
la 24.02.2010, 15:58
Multumim pentru reteta Brandusa. Deliciosi
la 21.04.2010, 20:27
Brandusa, chef Tsai Ming recomanda folosirea sifonului (foarte rece evident) in locul apei, tocmai pentru ca tempura sa fie foarte delicata. Daca gasesti, incerca sa folosesti faina de orez, si in acest caz tempura capatand o delicatete deosebita.
la 21.04.2010, 20:33
Am uitat sa mentionez. Daca se foloseste faina de orez nici nu mai este necesara folosirea oului. Proportia este de 1 litru sifon la 6 cani (masuri) de faina de orez. (aprox 960 gr)
la 21.04.2010, 22:43
OK, daca gasesc faina de orez o sa incerc si asa.
la 09.05.2011, 20:39
COMENTEAZA