Tempura cu creveti

Postat de Brindusa in Fructe de mare
23 Ian 2010 | 33357 vizualizari

Tempura este un preparat japonez foarte simplu de facut (ca un fel de pane), folosit pentru peste, fructe de mare sau legume.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 23.01.2010, 16:33
Stiai insa ca Tempura este o specialitate portugheza importata mult mai tarziu de catre japonezi ?
la 23.01.2010, 23:26
reteta zilei? multumesc
si nici nu m-am muncit prea mult ca s-o fac!
la 24.01.2010, 22:45
Ce bine arataaaa
la 24.02.2010, 15:58
Multumim pentru reteta Brandusa. Deliciosi
la 21.04.2010, 20:27
Brandusa, chef Tsai Ming recomanda folosirea sifonului (foarte rece evident) in locul apei, tocmai pentru ca tempura sa fie foarte delicata. Daca gasesti, incerca sa folosesti faina de orez, si in acest caz tempura capatand o delicatete deosebita.
la 21.04.2010, 20:33
Am uitat sa mentionez. Daca se foloseste faina de orez nici nu mai este necesara folosirea oului. Proportia este de 1 litru sifon la 6 cani (masuri) de faina de orez. (aprox 960 gr)
la 21.04.2010, 22:43
OK, daca gasesc faina de orez o sa incerc si asa.
la 09.05.2011, 20:39
la 22.12.2013, 09:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking