Tigaie cu taitei de casa si carnati

Postat de mihaelar63 in Paste
10 Oct 2014 | 3552 vizualizari

Harnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc , cine face ca mine , ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 10.10.2014, 14:34
la 10.10.2014, 14:35
Imi place
la 10.10.2014, 14:40
Laura ,Babi
la 10.10.2014, 14:47
Super idee!
la 10.10.2014, 14:51
bun!
la 10.10.2014, 14:51
Ce sa fac Daniela m-am descurcat cum am putut
la 10.10.2014, 14:57
ce foame imi este
la 10.10.2014, 14:57
Multumesc Mirela
la 10.10.2014, 14:58
Roxana , atunci hai spre Cluj
la 10.10.2014, 15:06
si uite asa ti-a iesit o bunatate
la 10.10.2014, 15:06
Bun
la 10.10.2014, 15:08
la 10.10.2014, 15:11
Claudia inclusiv crusta de dedesupt a fost delicioasa
la 10.10.2014, 15:15
buna buna
la 10.10.2014, 15:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking