Tigaie picanta cu piept de pui

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
20 Iul 2016 | 14363 vizualizari
Tigaie picanta cu piept de pui

Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in practica.   O mancare usoara si usor de pregatit, care a fost pe placut tuturor.  Sigur am s-o pregatesc si in alte combinatii.

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei kapia verde ( indicat ar fi si rosu, pentru diversitate )
  • 1 dovlecel
  • 1 borcan ciuperci conservate
  • 2 cepe
  • 2 ardei iuti
  • un praf de zahar
  • sare/ delikat
  • piper macinat
  • 150 ml ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei.

In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier. 

Cand bucatile de pui s-au prajit se scot pe un servetel iar in tigaie se pun legumele si se calesc la foc iute . Calim intai ceapa, ardeiul si dovlecelul presarate cu sare/delikat si un praf de zahar, apoi adaugam ciupercile si ardeiul iute tocat rondele, fara a arunca semintele. Cand legumele sunt patrunse turnam peste ele bucatile de piept de pui , amestecam si mai lasam in tigaie 3-4 minute sa se combine aromele .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tigaie picanta de pui

Postat de cristinutanicolita

Tigaie picanta de pui

Pieptul de pui îl tăiem cubulete.  Ardeiul iute il tăiem mărunt.  Gogosarul îl tăiem mare, ciupercile le feliem.  Piperam si saram pieptul de pui si...

Citeste continuarea

Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Postat de diaconta

Tigaie picantă cu hribi şi piept de pui

Pieptul de pui l-am taiat cubulete,l-am pus sa se caleasca cu putin ulei pâna a scazut toata zeama lasata. Am condimentat cu sare piper si ierburi de provence. Ciupercile le-am curatat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2016, 22:39
Creste pieptul daca-l iutesti?;-bd
la 20.07.2016, 22:44
hemoroizii ))))))))))))
la 20.07.2016, 22:53
Io cu astia nu vorbesc....
la 20.07.2016, 23:47
buna buna
la 21.07.2016, 08:29

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking