Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

Postat de Bucataras in Dulciuri
2 Iul 2024 | 591 vizualizari

Răsfață-te cu un tiramisu cu căpșuni, un desert delicios la pahar. Andra Mihail ne aduce o rețetă rapidă și ușoară, ideală pentru a impresiona orice musafir. Dacă vrei să prepari acestTiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar, iată care sunt ingredientele: pișcoturi, căpșuni, ouă, zahăr, mascarpone.  

Ingrediente

  • Ingrediente Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar
  • 300 gr căpșuni proaspete
  • 150 gr pișcoturi
  • 80 gr zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 200 gr mascarpone
  • un praf sare

Mod de preparare

Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar:

Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense.

Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează volumul, apoi încorporează brânză mascarpone. Mixează până la omogenizare, apoi combină cele două compoziții.

Curăță căpșunile de codițe. Oprește câteva întregi, iar restul taie-le cuburi și pasează-le fin într-un blender.

Trece pișcoturile prin piureul de căpșuni rezultat ca să se hidrateze și să capete aromă.

Montează desertul în pahare, așezând o baza de pișcoturi, crema de mascarpone, cubulețe de căpșuni proaspete. Alternează astfel compozițiile până se umple fiecare pahar.

Pune desertul la rece până în momentul servirii. 

Tiramisu cu căpșuni la pahar este gata pentru a fi savurat.

Încearcă și rețeta de Tiramisu cu fistic sau varianta de Tiramisu la pahar.

Îți recomandăm și rețeta de Ruladă Tiramisu, un desert excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Prajitura cu branza dulce si stafide

Postat de RuxyRux

Prajitura cu branza dulce si stafide

Am amestecat toate ingredientele pentru  foi intr-un vas sau lighean( special de framantat),  aveti grija sa folositi untul rece taiat felii si faina cernuta, apoi am omogenizat bine...

Citeste continuarea

Desert cozonac dungat

Postat de mirela0911

Desert cozonac dungat

Se pregateste maiaua. Se amesteca laptele caldut impreuna cu 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa sa se activeze si sa dospeasca timp de 10 minute. Intre timp, in bolul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2024, 04:31
la 04.07.2024, 18:54

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking