la 14.07.2011, 22:48 pai asa e vorba la noi la moldoveni,ca iese basma curata,adica nevinovat..deci nu tre ss porti basma...nu de alta dar iti strici coafura
la 14.07.2011, 22:48 ca stiu ca tu esti mereu aranjata si cocheta
la 14.07.2011, 23:15 bun!!!!!!!!!!!
la 14.07.2011, 23:17 Inisor...ce bine sta in picioare...superb imi place tare mult
la 15.07.2011, 08:44 arata bine as papa si eu dar daca e expirata hmmmm mai bine nu
la 15.07.2011, 10:57 place
la 15.07.2011, 14:48 vreau si o bucatica
la 15.07.2011, 18:49 si eu
la 15.07.2011, 23:23 excelent
la 17.07.2011, 14:07 Eu tocmai vroiam sa cer o portie ..dar am constatat ca nu mai e demult...oricum tare buna cred ca a fost...imi place cum e prezentata!!!
la 22.07.2011, 18:24 pai tiramisu original si cel mai bun se face simplu
4 oua se separa albus de galbenus
4 linguri de zahar se amesteca cu galbenus
albusul se bate spuma
se amesteca crema de galbenus cu mascarpone f.bine
dupa aceia crema rezultala din galbenus,mascarpone si zahar se amesteca cu spuma de albus de preferat cu un tel sa ramana aerata.
dupa se procedeaza exact cum ai spus dar numai caco sau bucati de ciocolata deasupra. mai simplu, mai curat si mai bun.
cred
la 22.07.2011, 22:57 contul asta l-ai facut pentru a da lectii? ) Sa stii ca e mai distractiv sa pui retetele in pagina ta, iar noi sa preluam de acolo ce credem ca e bun. Nicidecum sa-ti dam lectii . Si inca ceva: nu exista " tiramisu original " , iar daca sustii ceva initial, nu te contrazice la final Ori esti sigura, ori doar crezi
la 20.08.2011, 16:44 Ina,am avut si eu pe cineva care si-a facut cont numai ca sa comenteze , eu cred ca nu mai am nici de unde linge farfuria