Ingrediente
- 11-12 piscoturi
- 250 gr mascarpone
- 150 ml lapte
- 100 gr zahar pudra
- o portocala mare si zemoasa
- ½ lamaie
- 200 gr zmeura
- 50 gr ciocolata (razuita fulgi)
Mod de preparare
Asezam piscoturile intr-un vas (25×20 cm) si stropim cu zeama combinata de potocala si lamaie
Separat omogenizam cu un tel mascarponele cu laptele adaugat treptat astfel incat sa obtinem o crema usor de intins.
Adaugam si zaharul pudra
Turnam aceasta crema peste piscoturi, apoi acoperim cu zmeura proaspata
Trecem apasat lama unui cutit de-a lungul ciocolatei si obtinem fulgii pe care ii presaram la intamplare. Lasam la racit cateva ore, apoi servim cu mare pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|