Ingrediente
- 2 felie de paine din tarate cu seminte
- cativa fulgi de Parmezan
- 2 oua mari, bio
- Pentru Pistou:
- o mana frunze proaspete de busuioc
- sare, piper
- 2 linguri ulei de masline de buna calitate
- 1 catel mic de usturoi
Mod de preparare
Se prajeste painea pana devine crocanta (optional).
Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu uleiul de masline.
Se aseaza parmezanul pe feliile de paine.
Se poseaza ouale in apa fierbinte, apoi se trasnfera pe felii de paine. Se stropesc cu pistou si piper proaspat macinat.
Se consuma imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|