Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
2 Feb 2016 | 2288 vizualizari
Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat

Ingrediente

  • Pentru fistic:
  • 3 linguri fistic decojit
  • 1 lingurita mixde susan si susan negru
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cumin
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • Pentru toast:
  • 2 felii de paine integrala
  • 1 ou bio
  • 1/4 avocado
  • cateva rosii uscate la soare
  • cateva masline Kalamata
  • sare/piper
  • coaja de lamaie rasa
  • branza Feta

Mod de preparare

Se prajeste fisticul si celelalte condimente la foc mediu, intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. Se zdrobesc usor cu ajutorul unui mojar. 

Se prajeste painea pe un gratar fierbinte, apoi se aseaza pe fiecare felie de paine, cateva felii de avocado, rosiile tocate, maslinele fara samburi, tocate nu foarte fin, oul fiert dupa preferinte si se presara totul cu fistic, branza Feta si coaja de .

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast mediteranean cu avocado si fistic aromatizat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Postat de Pungasa_Rogue

Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, sarea si branza rasa. Se adauga laptele, smantana, ouale si untul topit si racit si se...

Citeste continuarea

Placinte cu branza si cascaval la tigaie

Postat de RuxyRux

Placinte cu branza si cascaval la tigaie

Aluatul nu necesita crestere. Untul se topeste apoi se amesteca cu branza faramitata si chimenul, se adauga iaurtul, ouale si faina plus drojdia. Se framanta un aluat care se infaineaza usor si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2016, 14:38
Arata foarte bine! Like
la 02.02.2016, 14:52
si eu vreauuu arata asa bine
la 02.02.2016, 14:53
imi place ce faci , ai niste retete interesante si usoare
la 02.02.2016, 15:11
Exact la asta ma gandeam Anca, tare imi place cum gateste!
la 02.02.2016, 15:24
Interesanta reteta si usor de pregatit

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking