Toba de casa

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
26 Dec 2017 | 5162 vizualizari

De mic copil am participat la taierea porcului si chiar eram mandra de rolul meu. La inceput eu trebuia sa dau cutitul cu care se facea sacrificarea, apoi eram responsabila cu turnatul apei fierbinti la spalarea soriciului cu peria de paie. Cand am mai crescut am trecut la tocatul carnii, curatatul matelor si chiar prepararea carnatilor, tobei si a lebarului. Va prezint mai jos retata de toba de casa asa cum se face in familia mea, condimentata romaneste doar cu sare, piper si foi de dafin. "reteta romaneasca"

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 28.12.2017, 08:18
Foarte buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking