Toba de casa pentru Craciun
Postat de Bunica in Mezel de casa 15 Noi 2009 | 127511 vizualizari
S-a racit timpul si ne putem permite putina grasime...ca sa nu mai spun ca se apropie si Craciunul.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (79)
la 15.12.2012, 14:23
la 15.12.2012, 21:14
la 15.12.2012, 21:33
business
la 15.12.2012, 21:33
deyuztky
la 17.12.2012, 17:56
Buni, ce bunatate! mi s-a facut o pofta
la 17.12.2012, 18:03
vaiiiii ce pofta ....nu am gustat toba de cativa ani
Buni daca nu am mate sau stomac de porc cu ce as putea inlocuii???
la 17.12.2012, 18:29
lilik o poti pune intr-o punga de plastic mai groasa sau tai o sticla din plastic(partea de sus,ca sa o scoti tai si partea de jos si astfel se scoate usor).
la 17.12.2012, 18:30
laura daca astepti pana dupa Craciun te servesc cu mare drag
la 18.12.2012, 18:04
Nici o tobă din comerţ nu se compară cu cea de casă. Muştar scrie pe ea şi poftă cât de multă De la Crăciun în colo, fireşte
la 18.12.2012, 18:48
Nimic din tot ce pot sa pregatesc ,nu cumpar
la 19.12.2012, 14:27
Toba adevarata!!!Felicitari!
la 19.12.2012, 19:51
eu inca nu am taiat porcul
la 19.12.2012, 20:03
te felicit, " bunico" pentru aceste minunate mezeluri...eu nu ma pricep deloc la de-alde astea...:-((
COMENTEAZA