Ingrediente
- 700g pulpe de pui dezosate
- 300g piept de pui
- 2 lingurite de boia dulce
- 1 lingurita granule de usturoi
- 1 plic gelatina
- sare
- piper
Mod de preparare
Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se poate inlocui cu usturoi pisat (2-3 catei), sare si piper dupa gust si la sfarsit gelatina fara a o dizolva, amestecam bine pana ce toate ingredientele sau incorporat.
Amestecul obtinut il punem intr-o punga de friptura, o legam bine la gura si o asezam intr-o tava de cozonac .
Dam tava la cuptor pentru cca. 45-50 minute la 180-200 grade, iar dupa ce o scoatem, punem niste greutati deasupra pentru a obtine o toba perfecta; Lasam sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pentru cateva ore( ideal ar fi pentru a doua zi).
Dupa ce rulada s-a intarit, o scoatem din punga si este numai buna de servit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|