Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 3 cepe mari
- 1 ardei capia
- 1/2 ardei verde
- 50ml ulei
- 3 linguri pasta tomate
- 1 legatura marar
- vegeta
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Ardeii se curata, se spala si se taie patratele.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.
Se pune vegeta si piper.
Se adauga ardeii si se mai caleste 2-3 minute.
Se pun cartofii, apa sa ii acopere si se lasa la fiert 15-20 minute.
Se adauga pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa la fiert 10-15 minute pana scade cat va place.
Se adauga mararul tocat marunt, se potriveste de gust si este gata.
Se mananca simpla cu muraturi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|