Tocana de iepure

Postat de simona72 in Iepure
11 Apr 2016 | 8911 vizualizari

Nu stiam foarte multe despre carnea de iepure, drept urmare m-am documentat. Din pacate pare o carne putin apreciata la noi, se gaseste cu greu in magazine, dar cel mai bine o gasiti la crescatori autohtoni. Este o carne alba si are cel mai mic nivel de colesterol, grasimi saturate, calorii si sodiu. In schimb, carnea de iepure are cel mai mare nivel de proteine. Sa va spun cate ceva si despre reteta… Chiar daca iepurele este o carne alba, frageda, mie imi place sa-l las de pe o zi pe alta intr-o marinada cu vin, plante aromatice si mirodenii. Am optat de data asta pentru o tocana, nimic sofisticat, cu verdeturi si arome imbietoare.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 11.04.2016, 17:16
Delicioasa!
la 11.04.2016, 17:40
Ce mancare gustoasa cred ca a fost
la 11.04.2016, 19:46
Ce apetisant arata!
la 11.04.2016, 20:21
la 11.04.2016, 21:22
Arata bine, bine!
la 11.04.2016, 21:52
exelenta Simona
la 12.04.2016, 14:57
Excelenta!
la 12.04.2016, 15:07
Foarte buna!
la 12.04.2016, 19:01
Vai de mine. arata minunat!
la 12.04.2016, 19:26
la 12.04.2016, 20:52
la 15.04.2016, 17:00
Imi place cum l-ai preparat pe urecheat
la 17.04.2016, 20:28
nu refuz nimic

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking