Tocana de legume

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
16 Dec 2018 | 3279 vizualizari

Tocana de legume este o foarte gustoasă mâncare de post, dar și de toate zilele. Cu toate acestea, adeseori ceea ce se vede în farfurie, sau în oală nemulțumește, pentru că nu se ține cont de câteva reguli simple și elementare pentru reușita acestui preparat. Și anume: ingredientele trebuie adăugate în oală în funcție de punctul lor de fierbere, nu toate odată, legumele nu se taie mărunt și preparatul nu se fierbe îndelung, mai mult decât trebuie. În cazul în care aceste tips-uri simple sunt ignorate, rezultatul muncii în bucătărie va fi un terci, poate nu neapărat fără gust, dar sigur neplăcut la vedere.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 16.12.2018, 18:56
Pe placul meu!
la 16.12.2018, 19:00
Mă bucur mult, doamna Aurelia și vă mulțumesc pentru apreciere!
la 16.12.2018, 22:31
Sunt atat de bune si gustoase genul asta de mancaruri!
la 16.12.2018, 22:36
Așa este, Rocsi...Mulțumesc frumos!
la 17.12.2018, 17:54
Armonie de gusturi și culori la tine-n farfurie!
la 17.12.2018, 19:28
Mulțumesc frumos, Merișor!
la 21.12.2018, 13:41
Buna!
la 21.12.2018, 14:20
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking