Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

Postat de rocsi_1612 in Porc
24 Mai 2016 | 3511 vizualizari

Daca ati sti voi cat de bun este acest preparat, cat de savuros. Acum ceva timp, am vazut la Simona ( Pumpkin Mona ) o tocana asemanatoare si am zis ca o voi pregati si eu intr-o zi, cand nu mai stiu ce sa pregatesc. Ea a folosit alte ingrediente, dar ideea de la ea a pornit (pupici Simonel). Totul s-a combinat perfect, a fost ideala pentru un pranz copios in familie!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 25.05.2016, 06:38
Ce bunatate de tocana!
la 25.05.2016, 09:35
Ce bunatataeeeee!
la 25.05.2016, 11:26
Eu mananc si doua linguri din capac
la 25.05.2016, 12:07
Multumesc Dantes
la 25.05.2016, 12:07
Mirela, multumesc
la 25.05.2016, 12:07
Andrutza multumesc
la 25.05.2016, 12:07
Noi am mancat cu tot cu capac, Mihaela )
la 28.05.2016, 20:13
la 29.05.2016, 20:28
Melinda
la 06.12.2021, 20:22
la 07.12.2021, 21:53
Anett

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking