Tocana mexicana de pui

Postat de sufletista in Pui
22 Apr 2020 | 3356 vizualizari
Tocana mexicana de pui

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 2 ardei grasi taiati cubulete(eu am avut la congelator)
  • 1 ceapa
  • 2 conserve de rosii in suc
  • sare
  • piper
  • boia de arde iute
  • 1 varf cutit fulgi de ardei chilli
  • 400 g carnati de casa afumati
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 250 ml apa

Mod de preparare

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins.

Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un capac.

In uleiul de la carne, adaugam ceapa tocata,1/3 cana de apa si lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ardeiul si lasam sa se prajeasca cca 2 min.

Adaugam condimente dupa gust, rosiile cu tot cu suc, apa, amestecam si acoperim cu un capac.

Cand incepe sa fiarba, adaugam carnea de pui (rupta fasii cu ajutorul a 2 furculite), lasam sa fiarba cca 5-8 min, dupa care adaugam fasolea trecuta pe sub un jet de apa.

Lasam sa mai fiarba cca 5 min, amestecand ocazional, adaugam carnatii taiaiti bucati si mai lasam sa se gateasca cca 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana mexicana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cordon Bleu

Postat de cristeena20

Cordon Bleu

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare,...

Citeste continuarea

Pui cu mazare si galuste

Postat de cristeena20

Pui cu mazare si galuste

Puiul se transeaza in bucati mai mici. Pentru ca eu am avut un pui de casa mare, am folosit doar jumate. Dar puteti folosi unul mic din comert. Dupa ce l-am transat l-am temperat cu condimente:...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2020, 22:34
la 22.04.2020, 22:48
la 22.04.2020, 22:52
la 22.04.2020, 23:45
Ma gandeam eu ca trebuie sa aiba si fasole
la 23.04.2020, 09:50
Îmi închipui că este gustoasă...

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking