Tocana taraneasca de dovlecel cu ochi romanesc

Postat de Ksenya in Mancaruri de legume
28 Iul 2021 | 3334 vizualizari

O reteta de vara pe care o fac mereu. Preparat ce l-am preluat de la mama. Ea mereu face cate o tigaie de tocana si musai insotita de mamaliga. De data aceasta dovleceii trebuie sa fie mai mari, nu mici si fragezi. Un fel de dovlecei din cei scapati un pic mai mult pe curpeni. Au alt gust, mai dulcegi, pulpa mai ferma.            

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 28.07.2021, 18:10
la 28.07.2021, 18:14
la 28.07.2021, 18:39
la 28.07.2021, 18:48
Faină...!
la 28.07.2021, 22:02
la 28.07.2021, 23:04
vin la o portie
la 30.07.2021, 07:02
Tre sa fie minunata !
la 31.07.2021, 10:11
Buna!
la 31.07.2021, 14:01
la 01.08.2021, 11:31
Foarte fain preparatul!
la 02.08.2021, 20:00
Suna interesant!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking