Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612 in Slow Cooker
17 Mar 2016 | 6242 vizualizari
Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Zilele acestea, imi folosesc prietenul de la slow cooker Crock-Pot la maxim. Asa cum am zis la fiecare reteta, daca nu aveti acest aparat, pregatiti orice preparat pe aragaz sau la cuptor, in functie de reteta. Aceasta tocanita o puteti pregatiti foarte bine pe aragaz, iar la final bagati tocanita putin la cuptor sa prinda o usoara crusta.

Ingrediente

  • 300 g ghebe la borcan in sare
  • 1 borcan mic ciuperci taiate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 150 g rosii decojite in suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 cana cu apa

Mod de preparare

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt.
Ciupercile le scurgem de zeama, le spalam si le mai taiem putin.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il decojim, il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Rosiile decojite le facem cubulete.
In vasul aparatului punem uleiul, ceapa si morcovul, le amestecam.
Adaugam ghebele, ciupercile si rosiile tocate.

Presaram sare, piper, boiaua iute, invartim totul si turnam apa.
Conectam aparatul la curent, il acoperim cu capacul, selectam modul High si un timp de 3 ore si 30 de minute.

Il lasam sa isi faca treaba singur, iar in ultima jumatate de ora, incorporam pasta de tomate si usturoiul curatat si pisat.
Cand este gata, deconectam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, de la curent.

Lasam sa se racoreasca putin tocanita, apoi o servim fie simpla, cu un piure, cu mamaliguta si ce mai doriti.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

Se pun într-un castron încăpător carnea tocată, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul, și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele. Cu...

Citeste continuarea

Chiftelute marinate de pui la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l Manual

Postat de Oana

Chiftelute marinate de pui la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l Manual

Pregateste mai intai amestecul de carne. Marunteste intr-un mini-tocator morcovul, ceapa si usturoiul sau da-le pe razatoarea cu ochiuri mici. Pune legumele peste carne, adauga verdeata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2016, 21:36
Tare buna!
la 17.03.2016, 21:36
In seara aceasta vin eu la cina . Nu trimit nici un sot ca el si-a papat portia
la 17.03.2016, 21:42
la 17.03.2016, 21:43
Multumesc Moni
la 17.03.2016, 21:44
Mihaela, te astept, pentru ca mai am

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking