Ingrediente
- 400 g care de porc
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 3-4 cartofi
- 50 ml ulei
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura Maggi Secretul Gustului
- piper
- marar
Mod de preparare
Punem la calit legumele: ceapa tocata marunt, ardeiul tocat julienne si morcovul dat pe razatoare. Eu am avut morcov amestecat cu ardei ras, de la congelator.
Le lasam 6-7 minute la calit, dupa care adaugam 1 cana de apa si cartofii taiati cuburi. Adaugam si carnea prajita separat. Completam cu apa si lasam la fiert, aprox. 25-30 de minute, dupa care adaugam pasta de tomate, Maggi si piper dupa gust.
Mai lasam 15 minute pe foc, iar inainte sa stingem focul tochiturii, adaugam si mararul tocat marut.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|