Ingrediente
- Ingrediente Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă
- 4 felii ceafă de porc
- 1 vânătă
- 2 ciuperci mari
- 1 ceapă mare
- 4 căței usturoi
- 400 g roșii în suc propriu
- 150 g măsline
- mărar proaspăt
- ulei
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepara Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă
Taie carnea în cuburi potrivite.
Pune o tigaie la încins cu puțin ulei și rumenește carnea. Condimentează cu sare și piper. După ce s-a rumenit bine carnea, scoate-o pe o farfurie. Taie cuburi vânăta și ciupercile, apoi toacă mărunt ceapa și usturoiul.
În aceeași tigaie, pune la rumenit ceapa și usturoiul. Adaugă cuburile de vânătă și ciuperci. Condimentează cu sare și piper. Acoperă tigaia cu un capac și lasă să se gătească înăbușit. După ce au lăsat apă și au fiert puțin legumele, îndepărtează capacul și lasă la călit până scade zeama lăsată.
Adaugă roșiile cuburi, măslinele și carnea. Pune capacul și lasă totul la gătit pentru a se întrepătrunde aromele. La final, presară mărar proaspăt tocat.
Servește mâncarea cu castraveți murați sau după gust. Este o mâncare sățioasă, plină de culoare și gust.
Încearcă și rețeta de Ostropel de pui sau varianta de Papricaș de porc pe care le poți servi cu niște Castraveți murați.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|