Tocanita cu piept de pui ,ciuperci oite si smantana

Postat de mihaelar63 in Pui
2 Mar 2020 | 2850 vizualizari

 Am dorit sa prepar o tocanita cu ciupercile oite primite de la matusa din Salaj. Diferenta a fost facuta net de aroma deosebita dar delicata a ciupercilor de padure. Am citit ca este o aroma de alune si nuci. Am schimbat putin si asezonarea, folosind rozmarin si nucsoara.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 02.03.2020, 12:27
N-am mai auzit de ciupercile astea, dar arata bine ce-ai pregatit tu.
la 02.03.2020, 12:31
foarte buna tocanita
la 02.03.2020, 12:39
la 02.03.2020, 13:53
Nu-mi dau seama care sunt ciupercile, dar cu piept de pui, trebuie să fi fost tare gustoasă mâncarea...!
la 02.03.2020, 14:17
Rodica , chiar daca le-ai prepara fara pui , ai avea impresia ca gasesti carne in mancare . Dupa cum am spus gustul este delicat si nu se simte prea pronuntat ca la hribi
la 02.03.2020, 14:22
la 02.03.2020, 14:40
Cred că acum le preferăm fără carne, nu...? Oricum, știu mulți oameni care pentru ciuperci, lasă baltă carnea...
la 02.03.2020, 15:04
Ce bunatate ai facut!
la 02.03.2020, 15:06
Vreau si eu oite-miorite din astea... :-nbd
la 02.03.2020, 15:15
Buna mancarica
la 02.03.2020, 15:21
la 02.03.2020, 16:11
la 02.03.2020, 16:35
la 02.03.2020, 18:37
Bun!
la 02.03.2020, 19:45
Mmm, ce bunatate de preparat!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking