Tocanita de ardei capia copti, cu smantana si mamaliguta

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
30 Dec 2019 | 4172 vizualizari

Dacă adăugați câteva linguri de smântână la tocănița de ardei copți, veți avea cel mai gustos preparat cald, de mâncat cu mămăliguță. O mâncare ușoară și plăcută, atât pentru prânz, cât și pentru cină. Nu este de post, pentru că are smântână, dar este foarte bună pentru cei care, din diverse motive, încearcă să evite carnea. Am folosit ardei copți capia din congelator, dar cine nu are, poate coace și acum câțiva ardei (grași, eventual, deși cei capia sunt mai buni) și  se va convinge de aceasta.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 31.12.2019, 04:31
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 01.01.2020, 19:40
la 01.01.2020, 20:01
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 03.01.2020, 20:42
Dar ce bunatate de tocanita! Din cand in cand, merge cate o portie calda!
la 03.01.2020, 22:17
Da, Rocsi, a fost tare bună, mai ales cu mămăliguță...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 04.01.2020, 10:30
Gustoasa!
la 04.01.2020, 10:35
Așa este. Dantes... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking