Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
2 Dec 2015 | 5587 vizualizari
Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker

Nu puteam sa nu ma alatur campaniei  #gatescpentruocarte :) 

Ingrediente

  • -1 piept de pui ( daca aveti de pasare de curte, e si mai bine )
  • -600 g ardei gras, copt si curatat
  • -2 cepe
  • -50 ml ulei
  • -500 ml suc de rosii sau un borcan de 800 g cu zarzavat ( rosii si ardei in sos de rosii )
  • -sare
  • -piper
  • -condiment pentru carne de pui
  • -patrunjel verde

Mod de preparare

Ardeiul copt se curata de coaja si cotor , rupandu-se in fasii late de 3-4 centimetri.

Pieptul de pasare il dezosam si taiem carnea in bucati potrivite pe care te tinem 2 minute in apa clocotita. 

Tocam ceapa cubulete si o calim in 50 ml ulei , pornind aparatul pe program fry. Dupa cca. 5 minute, cand ceapa devine usor translucida, adaugam putina sare si bucatele de piept de pasare , lasand aparatul in program fry inca 5 minute, cu capacul inchis.

Trecem multicookerul in program stew pentru o ora . 

Adaugam sucul de rosii  sau rosiile maruntite la blender ( sau tocate la mana, daca aveti timp si rabdare) ,  amestecam totul pentru omogenizare si inchidem capacul. Cand mai avem 20 minute din timpul de fierbere adaugam bucatile de ardei copt ( cu tot cu zeama lasata de acestia ), completam gustul de sare si condimentam cu piper si condiment special pentru carnea de pui . Inchidem capacul si asteptam sa se termine timpul de preparare. 

Cand timpul de preparare s-a terminat, scoatem aparatul din priza . Deschidem capacul cu grija ( pentru a nu ne frige cu aburul care se degaja ) si presaram patrunjel verde tocat. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Cum se fac mititeii de casa ;)

Postat de AlexTeacher

Cum se fac mititeii de casa ;)

Taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne. Montati masina de tocat sau atasamentul de masina de tocat al aparatului cu care lucrati. Eu folosesc un Ankarsrum. Porniti aparatul pe viteza...

Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de gicuta69

Chiftelute marinate

Mod de preparare chiftelute: Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat pe razatoarea mica,oul, pesmetul si mararul. Omogenizam si condimentam cu sare, piper si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2015, 21:03
buna buna
la 02.12.2015, 21:03
foarte buna
la 02.12.2015, 21:05
vin la masa
la 02.12.2015, 21:07
Mai am o portie, grabiti-va!
la 02.12.2015, 21:09
Uite la asa ceva ma gandesc de mult...si chiar fac, acum daca tot am vazut la tine...Bun, bun.....

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking