Tocanita de cartofi cu carnati si chimen

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
14 Mar 2014 | 4029 vizualizari

Daca ar fi dupa mine chimenul ar trebui sa fie obligatoriu in tocanita de cartofi . Farfuria face parte din cele de ,, zestre '' .de la Maica [ bunica] .

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 14.03.2014, 19:32
Aroma de chimen e preferata mea. Am cautat ieri diferenta intre chimen si chimion si am observat ca au intrebuintari diferite vis-avis de mancare. Chimionul seamana mai mult cu aroma de fenicul. Deci, trebuie sa ma lamuresc . Oricum, ce-ai facut tu aici e nemaipomenit de gustos
la 14.03.2014, 19:34
Mihaela nu consuma toti carnatii,mai pastreaza si pentru intalnirea de la vara!)))
la 14.03.2014, 19:49
la 14.03.2014, 19:54
bun bun
la 14.03.2014, 19:56
super
la 14.03.2014, 20:28
o bunatate!
la 14.03.2014, 21:21
buna tocanita
la 14.03.2014, 21:57
la 14.03.2014, 22:42
la 15.03.2014, 07:12
Mor dupa ea! Si cu niste castraveti acri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking