Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 2 cepe mari
- 1 morcov marime medie
- 2-3 foi de dafin
- 1 lingura pasta de rosii
- 3 linguri de ulei
- Sare
- Piper
- Patrunjel pentru decor
- Delikat cu ingrediente 100% naturale de porc
- Delikat cu ingrediente 100% naturale cimbrisor
Mod de preparare
Curatam toate legumele, le spalam, le tocam pe rand; ceapa se toaca julien;
Carnea o spalam si o taiem cubulete.
Punem uleiul intr-o cratita, calim carnea putin, apoi o scoatem, dupa care adaugam ceapa si legumele tocate marunt, in uleiul in care am calit carnea.
Adaugam sare si putin delikat 100% natural de cimbrisor pentru aroma si pentru a inmuia legumele care sunt in curs de calire.
Cand legumele sunt aproape facute, adaug cubuletele de carne care au fost in prealabil calite.
Cartofii, taiati si ei cubulete, se adauga peste legumele si carnea calite, adaug frunzele de dafin si apa cat sa acopere cartofii.
Las sa fiarba la foc potrivit, iar cand cartofii sunt aproape fierti, adaug pasta de rosii, condimentez cu piper si cu condimentele Delikat de porc si cimbrisor, cu ingrediente 100% naturale.
Acoperim cratita sa se imbine aromele.
La final, oprim focul si adaugam putin patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu cubulete de carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|