Ciuperci umplute
Postat de Irina
Ciupercile curatate si spalate bine le-am asezat intr-o tava gen Tefal (antiaderenta). Am oprit doua ciuperci mai mari si le-am tocat cubulete. La fel am procedat si cu ardeiul gras....
Citeste continuareaUn pranz rapid si tare gustos!
Ingrediente
Mod de preparareCuratam ceapa si usturoiul verde, le spalam bine si le taiem marunt. Ciupercile spalate bine le taiem in patru. Intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit. Se adauga ciupercile si se lasa sa se inmoaie. Daca lasa prea multa zeama o puteti scurge. La final se adauga condimentele si sucul de rosii si se mai lasa 2-3 minute pe foc. Se presara patrunjel verde si se poate servi cu paine prajita. Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|
Postat de Irina
Ciupercile curatate si spalate bine le-am asezat intr-o tava gen Tefal (antiaderenta). Am oprit doua ciuperci mai mari si le-am tocat cubulete. La fel am procedat si cu ardeiul gras....
Citeste continuareaPostat de Ina
Intr-un vas incapator, cernem faina ( chiar si de doua ori) pentru a o aerisi. Intr-un castron, punem 50 ml apa calda cu zaharul, drojdia si o lingura de faina. Amestecam cu o furculita si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|