Tocanita de hribi cu legume

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de post
25 Sep 2013 | 16502 vizualizari

Este o tocanita de sezon, foarte buna si gustoasa. Nu mancasem de multi ani hribi si am facut tocanita in cantitate mai mica, am zis ca poate nu o sa ne placa, insa a iesit pe gustul nostru. Daca ar fi sa aleg intre hribi si ghebe, eu prefer ghebele sincera sa fiu, imi plac mai mult. Hribii sunt asa parca mai alunecosi, dar din cand in cand merge cate o mancare.

Inapoi la reteta

Comentarii (50)

la 25.09.2013, 21:20
Noi ghebe mancam mai mult si punem in cantitate mare si tot in saramura ii preferam ca am pus intr-un an la congelator si la fel, nu ne-au placut deloc ce gust aveau dupa decongelare...
la 25.09.2013, 21:30
auuu, ce bunaciune, Rocsule bunaciune de bunaciune!
la 25.09.2013, 21:32
imi plou in gura deja...caut si eu maine la piata, sunt super!!
la 25.09.2013, 21:33
Foarte buna si hranitoare
la 25.09.2013, 21:42
Laura multumesc mult -*
la 25.09.2013, 21:42
la 25.09.2013, 21:42
Multumesc Simona si ma bucur ca iti place
la 25.09.2013, 21:42
Flavia multumesc
la 25.09.2013, 21:43
Cleme
la 25.09.2013, 21:48
vin la masa
la 25.09.2013, 21:50
Hai Bianca
la 25.09.2013, 21:52
buna
la 25.09.2013, 22:09
Oh, dar aia acolo o galeata intreaga de hribi, ori nu vad eu bine?

imi place cum ai facut-o, bravo
la 25.09.2013, 22:09
Ce buna e!
la 25.09.2013, 23:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking