Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post

Postat de abetina in Retete Delikat
22 Iul 2018 | 2137 vizualizari
Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Ingrediente

  • 1 kg hribi gata fierti si taiati
  • 4 cepe mari
  • 1 gogosar verde
  • 1 rosie mare, peste jumatate de kg.rosii
  • 1 lingurita cimbrisor uscat
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ceapa si se pune la prajit cu ulei de masline, se prajeste ceapa foarte bine, pana devine translucida, apoi se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga rosia taiata cubulete. Se da focul la mic si se lasa sa fiarba bine pana devine un sos, dupa care se pun hribi gata fierti si taiati, se adauga sare, cimbrisor, chilli, boia de ardei, se amesteca si se lasa sa fiarba pret de vreo 10 minute, atat cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, dupa care se opreste focul.

Se serveste cu mamaliguta calda, este o reteta de post foarte buna, insa poate fi si reteta de dulce daca se adauga putina smantana, oricare ar fi varianta reteta, este absolut delicioasa si inlocuieste carnea cu mare succes.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele

Postat de Satisfyyourcravings

Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.  Se adauga uleiul si untul in vasul unei tajine (sau oala cu fund dublu si capac) si se incalzeste la foc mic cateva minute. Se adauga ceapa si...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi taranesti

Postat de mirela0911

Pulpe de pui cu cartofi taranesti

Mai intai se pun cartofii in coaja la fiert. In acest timp, se pregatesc pulpele. Se spala bine pulpele, se sterg de apa, apoi se condimenteaza cu sare, piper proaspat macinat si condimentele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2018, 14:15
Ce bunătate...!
la 22.07.2018, 23:20
la 23.07.2018, 21:32
Este buna de numa-numa!
la 24.07.2018, 10:26
Buna tocanita
la 24.07.2018, 11:43

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking