Tocanita de hribi (sau opintici)

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de post
1 Oct 2010 | 24178 vizualizari

Daca tot e sezonul buretilor acum am pregatit si eu o tocanita daca tot este post astazi....si pentru a simti mai intens venirea toamnei am asezat alaturi si un ciorchine de strugure de la bunicii mei....

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 01.10.2010, 13:25
Tare as vrea si eu niste hribi!
la 01.10.2010, 13:37
bun...bun
la 01.10.2010, 13:56
la 01.10.2010, 14:04
Foarte bun
la 01.10.2010, 17:20
eu vreau la bunici sa pap struguri cre' ca de vreo 15-16 ani n-am mai papat din via aia... dar macar am baut
la 01.10.2010, 19:25
miha dak vrei echipeaza-te bine si dute la padure la cules..anul asta s-au facut in prostie cel putin in partile noastre...dak nu iei sacosa si mergi la piata...mersi fetelor....te cred k vrei dar lasa k nu sunt buni...va pup pe toate
la 01.10.2010, 21:57
Si eu vreau o portie
la 02.10.2010, 02:07
rocsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice faci?e pt mine sa inteleg?5f
la 02.10.2010, 17:35
te servesc laly.....nadina este si pentru tine si chiar dak s etermina mai fac k mi-am pus bureti pentru iarna la borcane si am
la 02.10.2010, 20:39
@Roxy... eu mi-aduc aminte altceva oricum, eu nu prea pap struguri, prefer vinul
la 07.10.2010, 08:28
si aici rox, opinticile sunt ghebe, nu hribi.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking