Tocanita de legume cu carne de porc

Postat de claudiaO in Mancaruri cu carne
25 Noi 2019 | 1831 vizualizari
Tocanita de legume cu carne de porc

Pe vreme rece e numai buna o tocanita fierbinte...

Ingrediente

  • 800 g ceafa de porc
  • 4 ardei capia - 2 rosii ,2 verzi
  • 5 cepe
  • 1/4 telina medie
  • 2 linguri ulei
  • 1 zuchinni
  • 3 -4 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 150 ml vin rosu
  • 3 cutii rosii decojite cuburi - Amata
  • sare, piper, magi sectrul gustului 1 lingurita
  • cimbru 1 lingurita

Mod de preparare

Carnea o taiem cubulete potrivite si o calim in ulei. Adaugam ceapa tocata; dupa vreo 3 minute punem morcovii taiati rondele si telina cuburi si tinem pe foc vreo 5 minute sa se inmoiae. Adaugam ardeii. Saram, piperam, puinem cimbru, dafinul  si Maggi, turnam vinul si fierbem cu capac pana  de patrunde carnea. Adaugam cartofii si zuchnni si fierbem mai departe sub capac. Daca mai e nevoie, mai completam cu putina apa. Cand sunt cartofii facuti aproape de tot, punem rosiile si mai fierbem vreo cateva minute. otrivim de gustul final, daca mai trebuie ceva sare.

La final servim fierbinte alaturi de muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vinete

Postat de sufletista

Tocanita de vinete

Carnea de porc o taiem cubulete si o punem la fiert cu apa, sare si o foaie de dafin. Curatam vinetele, dovlecelul si le taiem cubulete. Ceapa o curatam, tocam marunt si o calim cu morovul...

Citeste continuarea

Tocanita din legume si carne de porc

Postat de RODIMUR

Tocanita din legume si carne de porc

Carnea se spală, se curăță de pielițele nedorite, se taie în forma dorită (de preferat în cubulețe ceva mai mari) și se pune în cratiță cu ulei, să se albească, la...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 25.11.2019, 09:55
la 25.11.2019, 10:02
Buna!
la 25.11.2019, 10:12
Si vroiam eu sa aduc eu muraturile, dar vad ca ai si tu...
la 25.11.2019, 10:57
la 25.11.2019, 10:59
Buna!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking