Tocanita de legume, cu cus-cus

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
20 Sep 2018 | 5593 vizualizari

Cât încă mai sunt legume variate, proaspete și sănătoase, m-am gândit să fac o tocăniță și din garniturile pe care le fac de obicei (pireu de cartofi, paste, pilaf...) am ales cus-cusul, pentru că-mi place foarte mult. O ieșit o bunătate și o fantezie de culori îmbietoare. Pentru această rețetă am folosit cus-cus cu bob mare, care necesită fierbere (7-8 minute). Pentru că întotdeauna prepar cus-cusul cu unt, am călit legumele în unt, după ce am turnat și puțin ulei de floarea soarelui în tigaie, ca să nu se ardă.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 21.09.2018, 21:01
la 21.09.2018, 21:53
Daniela,
la 22.09.2018, 19:44
la 22.09.2018, 20:16
Rocsi,
la 05.10.2018, 15:04
Buna!
la 05.10.2018, 16:00
Mulțumesc frumos, Cristinuța...!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking