Tocanita de legume cu organe de vitel

Postat de Pungasa_Rogue in Vita
11 Ian 2018 | 5935 vizualizari
Tocanita de legume cu organe de vitel

Ingrediente

  • 1 kg inima, ficat, pancreas si plaman de vitel
  • 200 ml ulei
  • sare
  • 500 - 600 ml apa
  • 400 g ceapa
  • 600 g ardei curatat de cotor si seminte (ardei gras + ardei Kapia)
  • piper negru macinat
  • 800 g cartofi
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • putin cimbru uscat
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 fire de leustean verde

Mod de preparare

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien.

Ardeiul curatat de cotor si seminte se spala si se taie grosier.

Dupa ce s-a prajit carnea, se adauga ceapa, ardeiul, putina sare si putin piper negru macinat. Se lasa sa se caleasca pana cand ceapa devine aurie.

Intre timp, se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete.

Dupa ce s-au calit ceapa si ardeiul, se adauga cartofii, putina sare, o lingurita de boia de ardei dulce, putin cimbru uscat si 500 ml apa.

Se lasa totul sa fiarba, iar spre final se adauga sucul de rosii si leusteanul verde (spalat si tocat). Se mai clocoteste tocanita timp de 2-3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu organe de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Carnati cu rosii si ardei

Postat de Satisfyyourcravings

Carnati cu rosii si ardei

Carnatii se taie felii. Ceapa se taie julienne, ardeii fasii nu foarte subtiri, usturoiul felii si rosiile cuburi. Uleiul se incalzeste intr-o tigaie (din fonta) si se prajesc feliile de...

Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Pulpa de vitel se feliaza in bucati subtiri care se bat usor cu batatorul de snitele . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Ciupercile se scurg de lichidul in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2018, 11:50
la 11.01.2018, 12:04
la 11.01.2018, 12:30
la 11.01.2018, 14:08
Arata foarte bine!
la 11.01.2018, 17:24

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking