Tocanita de miel cu cartofi si mazare

Postat de katty in Oaie
25 Feb 2017 | 6117 vizualizari
Tocanita de miel cu cartofi si mazare

Ingrediente

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 gr mazare congelata
  • 2 linguri pasta de ardei kapia
  • 100 gr pasta de tomate
  • 250 ml vin rosu
  • piper boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam carnea de miel, o curatam de pielite si o portionam. O punem intr-un vas, adaugam vinul, piperul boabe si foile de dafin. Lasam carnea  la rece pana a doua zi. O intoarcem din cand in cand pe toate partile. A doua zi, scurgem  carnea. Incingem uleiul intr-o cratita si punem carnea. Lasam sa se rumeneasca usor, apoi adaugam ceapa tocata fin. O lasam sa se inmoaie, apoi adaugam vinul. Lasam sa fiarba pana vinul scade aproape tot, apoi adaugam apa calda cat sa  depaseasca carnea si fierbem pana carnea incepe sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati cubulete, mazarea, pasta de ardei, sare, pasta de tomate si cimbru si dam vasul acoperit la cuptor pana legumele se inmoaie si sosul scade si se ingroasa.
Servim tocanita fierbinte, presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu cartofi si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de miel la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpa de miel la cuptor

Se spala bine pulpa de miel, apoi se curata de pielite si grasimea in exces. Se cresteaza apoi pe o parte si pe cealalta in mai multe locuri. Se prepara o marinada din 150 ml ulei, 200 ml vin...

Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de mirela0911

Friptura de miel la cuptor

Se spala bine pulpa de miel apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura. Intr-un bol se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2017, 21:10
Foarte buna!
la 25.02.2017, 21:11
la 25.02.2017, 21:16
la 25.02.2017, 21:44
la 25.02.2017, 21:47
Buna!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking