Ingrediente
- 500 gr pulpa de porc
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 400 gr ciuperci proaspete
- 300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
- 300 gr rosii pasate
- sare
- piper negru macinat
- 2 foi de dafin
- cimbru
- oregano
- patrunjel verde pentru decor
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari.
In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai lasam pana aceasta incepe sa se inmoaie. Stingem cu apa calda cat sa acopere carnea, adaugam foile de dafin si fierbem 15-20 de minute, acoperita cu un capac. Adaugam ciupercile curatate si taiate felii si mai lasam 10 minute. Adaugam rosii, nautul, ardeiul gras taiat cuburi, sare, piper, cimbru si oregano si fierbem pana sosul scade. Servim tocanita cu patrunjel verde presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|