Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 5 cepe
- 5 ardei copti(am avut la congelator)
- o frunza de dafin
- sare
- piper
- boia iute
- o lingurita bulion
- 400 ml supa
- 100 ml ulei
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare
Taiem carnea de porc cubulete.
Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.
Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.
Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.
La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|