Ingrediente
- 400 gr pulpa porc cubulete
- 2 ardei copti
- 1 cartof
- 1 telina mica
- 1 ceapa
- 1 gogosar murat
- 1 lingura zahar brun
- 2 linguri ulei
- 1 lingura mustar
- 1 lingura faina
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita boia iute
- 1 catel usturoi
- 1/2 lingurita rozmarin rasnit
- 1 lingura paste de tomate
- boabe piper
- dafin
Mod de preparare
Ceapa am calit-o intr-o lingura de ulei, peste care am pus carnea si-am lasat-o 5 min. la foc moderat. Intre timp, am pasat in blender, gogosarul murat, zaharul brun, mustarul, 2 linguri ulei, catelul de usturoi,150 ml de apa si faina. Acest amestec l-am turnat peste carne in oala. Cand a inceput sa fiarba si sa se ingroase, am pus telina si cartoful, taiate cubulete. Peste ele, am mai adaugat 150 ml apa calda. Am mai adaugat 1 lingura pasta tomate, rozmarinul, boia, piperul, sarea si dafinul. Am pus capacul si la cuptorul incins la 170 de grade C, pentru 80 min. Buna cu paine de casa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|