Ingrediente
- pulpele si pieptul de la un pui
- 6 ardei capia copti (am avut congelati)
- 3 cepe mari
- o lingura pasta de tomate
- 75 ml ulei
- 300 ml supa
- boia
- sare
- piper
- o legatura patrunjel verde
Mod de preparare
Spalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam.
Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute.
Adaugam ceapa taiata solzisori , o lasam sa se patrunda apoi adaugam ardeiul taiat bucati mai mari. Lasam la calit impreuna aproximativ cinci minute apoi turnam supa.
Cand incepe sa fiarba, dam cratita la cuptorul preincazit si lasam sa scada tocanita.
Spre final adugam pasta de tomate si condimentam cu sare,piper si boia. Cand tocanita este gata presaram patrunjelul tocat. Pofata buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|