Tocanita de pui si ciolan afumat

Postat de MotanLaOale in Mancare copii
17 Iul 2019 | 4790 vizualizari
Tocanita de pui si ciolan afumat

In incercarea de a multumi cei doi nepoti am inventat aceasta tocana. :))) A iesit nemaipomenit de buna, peste asteptari. "Meniu copii"

Ingrediente

  • 400 g carne de pui
  • 400 g ciolan afumat
  • 4 cepe
  • 3 ardei capia
  • 3 ardei verzi
  • 3 cartofi
  • 1 legatura marar
  • 200 g rosii taiate in bulion
  • 3 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • boia afumata
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea de pui este de la cateva tacamuri de pui fierte separat si indepartate oasele.

Ciolanul se taie bucati mai mici.

Cartofii se curata si se taie cuburi.

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.

Se pun bucatile de ciolan, vegeta, piper, boia afumata si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune apa si se fierbe 25-30 minute.  

Se pun si ardeii si se mai fierbe 10 minute. 

Se pune carnea de pui si cartofii, se completeaza cu apa si se mai fierbe 15-20 minute.  

Se pun rosiile taiate si pasta de bulion, se amesteca bine si se fierbe 5 minute.

Se pune si mararul tocat marunt si se amesteca.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sa scada si sa prinda culoare.

Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui si ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Caş la cuptor

Postat de Lia1

Caş la cuptor

1. Din timp, pui casul la scurs daca mai pastreaza zer. 2. Preancalzesti cuptorul la 180 grade. 3. Sfarami casul. 4. Ungi cu untul o oala/cratita ceramica (de pamant). Asezi tot casul...

Citeste continuarea

Sendvis masinuta

Postat de caroline

Sendvis masinuta

Luam painicile si le taiem in doua parti egale pe lungime.  Fiecare jumatate o ungem cu un cub de branza topita.  Peste branza topita punem o felie de sunca din piept de curcan...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2019, 14:04
la 17.07.2019, 15:06
la 17.07.2019, 15:15
Castraveti dau eu ))
la 17.07.2019, 15:28
Adauga comentariu...
la 17.07.2019, 15:41

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking