Ingrediente
- 1 kg carne de vitel
- 3 cepe
- 4 morcovi potriviti ca marime
- 2 linguri pasta de ardei
- cca 500 ml supa de vita
- 50 ml ulei
- boia
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare
Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper.
Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .
La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|