Tochitura ardeleneasca

Postat de MIUTA in Porc
28 Sep 2011 | 8693 vizualizari

La noi la Bistrita se face tochitura dar cel mai des intr-un alt fel de cel pe care il prezint eu aici. Mama prajeste carnea si carnatul afumat in untura iar la sfarsit adauga branza de oaie din belsug. Se serveste cu varza acra si mamaliguta. Sotul meu si copilul prefera tochitura pe care o fac eu deoarece le place putin sos si nu agreaza branza de oaie.Noi nu punem ochi de ou dar de data asta am pus si eu sa fiu in rand cu toata lumea cum se spune si chiar le-a placut.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 27.10.2011, 18:52
Si eu as manca...
la 27.10.2011, 19:09
Uite acum as manca o portie
la 27.10.2011, 22:08
Ti-as trimite si eu una bucata sot sa pape o data...ca de la mine nu pupa prea des sau deloc....ca sare colesterolul pe tavan arata intr-un mare fel
la 27.10.2011, 22:12
Sotul,colesterolul sau tochitura arata intr-un mare fel?
la 27.10.2011, 22:17
May Dia...desi eu zic ca sunt modesta......tochitura arata intr-un mare fel...dar si sotul colesterolul eu zic ca e cumintel ca am grija ce ii pun in farfurie
la 28.10.2011, 21:22
Multumesc frumos tuturor
la 14.11.2011, 10:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking