Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
30 Noi 2010 | 9278 vizualizari

a fost un pranz delicios....

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 30.11.2010, 20:29
wow ce bunatate. Foarte buna carnita de ied
la 30.11.2010, 20:30
ultimul pachet congelat...
la 30.11.2010, 20:31
Intr-adevar, foarte buna a fost, Postavaru
la 30.11.2010, 20:31
ce biiiiiiiiiine arata macar ca nu-mi prea place carnea de ied
la 30.11.2010, 20:32
Dia', e foarte usoara si e mai gustoasa ca cea de miel
la 30.11.2010, 20:33
eu as papa mereu si miel si ied Stiu ei arabii ce stiu....
la 30.11.2010, 20:33
Arabii si Becali
la 30.11.2010, 20:34
nici miel nu mananc decat la Pasteda' se stie deja ca's o mofturoasa
la 30.11.2010, 20:35
......a fost.....sa inteleg ca nu mai pot cere o portioara ....si era ....asa.....de buuuuuun
la 30.11.2010, 20:37
Bunica, duminica s-a papat am desfacut ultima pulpa cu coasta si spinarea.... Am facut ciorbitza, am reeditat varza ( ca ne-a placut mult cea cu miel) si am facut si-o tochitura
la 30.11.2010, 20:38
la 30.11.2010, 20:45
Ela, una nu-ti ajunge? papi cu 5 guri?
la 30.11.2010, 20:52
la 30.11.2010, 21:00
a fost si noisa ne punem pofta-n cui
ai pus si vreo 4-5 catei de usturoi
la 30.11.2010, 21:12
Ina arata grozav

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking