la 23.04.2010, 00:41 vreau si eu o portie! 5 ! bravo!
la 23.04.2010, 00:47 arata foarte bine 5 furculite miha cu usturoi nu am incercat
la 23.04.2010, 06:25 sotul meu sa fie aici, ca ar innebunii
la 23.04.2010, 08:15 mmm, ce e aici! a scos miha specialitatile zonei!
la 23.04.2010, 09:11 foarte bun.noi o facem din afumaturi: slanina,costita,carnat,carnita cruda,initial inabusite apoi cand sunt aproape gata,luam frumos capacul si lasam sa se prajeasca.bineinteles ca nu lipsesc mamaliguta,ochiurile si branza la borcan(ca io mi-s femeie gospodina
la 23.04.2010, 09:35 Multumesc de furculite. Va poftesc la masa daca tot am adunat cateva. Gaby, noua nu ne plac afumaturile, iar pentru branza n-am avut borcane.
la 23.04.2010, 09:44
la 23.04.2010, 10:17
la 23.04.2010, 10:40 Excelent arata , felicitari as manca o portie !!!!!
la 23.04.2010, 11:00 mai facem si noi cand ne vin prieteni mai apropiati si toti s eling pe degete...e foarte buna
la 24.04.2010, 20:01 Miha, n-am mai mancat o tochitura veritabila de nu stiu cand!
Auzi, da' vin numai in tigaie ai pus?
la 25.04.2010, 11:21
la 26.04.2010, 09:48 Irina, din pacate vinutul l-am pus doar in tigaie. Nu sunt o mare amatoare de vin, dar pe langa asta am mai si bolit zilele astea,asa ca numa de vin nu mi-a mai ars. Te invit cu drag la o tochitura...de-a noastra.