Tochitura moldoveneasca

Postat de miha in Porc
22 Apr 2010 | 17148 vizualizari
Tochitura moldoveneasca

Ingrediente

  • carne de porc ( ceafa, pulpa)
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati mici, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in cateva linguri de ulei.

Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se mai prajeste cca 10 minute, pentru a se forma sosul si a se uniformiza gustul.

Se serveste cu mamaliguta calda, branza telemea sau de burduf, usturoi si oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tochitura moldoveneasca

Postat de RODIMUR

Tochitura moldoveneasca

Carnea se spală, se scurge de apă și se porționează cubulețe. Se pune la foc mic, într-o crăticioară cu ulei încins, până se albește (se întoarce pe toate...

Citeste continuarea

Tochitura moldoveneasca - Reteta video

Postat de scortisoara

Tochitura moldoveneasca - Reteta video

Intr-o oala in care am incins 100 ml ulei, prajim ceapa cu putina sare. Adaugam apoi carnea de porc taiata cubulete si amestecam pentru a nu se lipi de oala. Dupa 2 -3 minute presaram sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2010, 00:41
vreau si eu o portie! 5 ! bravo!
la 23.04.2010, 00:47
arata foarte bine 5 furculite miha cu usturoi nu am incercat
la 23.04.2010, 06:25
sotul meu sa fie aici, ca ar innebunii
la 23.04.2010, 08:15
mmm, ce e aici! a scos miha specialitatile zonei!
la 23.04.2010, 09:11
foarte bun.noi o facem din afumaturi: slanina,costita,carnat,carnita cruda,initial inabusite apoi cand sunt aproape gata,luam frumos capacul si lasam sa se prajeasca.bineinteles ca nu lipsesc mamaliguta,ochiurile si branza la borcan(ca io mi-s femeie gospodina

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking