Tort Amandină nereuşit (de post)

Postat de portiadelumina in Torturi
23 Noi 2013 | 7123 vizualizari

Sunt momente în viaţă când, forţat de împrejurări (de preferat cele bune) trebuie să faci şi un desert. Şi dacă fericitul eveniment este în post, stai şi te gândeşti cu cei ai putea da "gata" oaspeţii. Evident, e necesar să menţionez faptul că postul de mâncare este doar o zecime din ceea ce trebuie să fie postul adevărat, sufletesc, dar despre asta vorbim în alte articole. Aş mai spune că pentru tura asta, ca un nebucătar amator cu ştate vechi prin bucătărie în special la partea de mâncat, am ales să fac un tort amandină, asta pentru că-mi plac amandinele. Fireşte, dacă aş fi ştiut să gătesc tot ceea ce-mi place, cu siguranţă aş fi fost şi eu în rândul oamenilor în ceea ce priveşte greutatea. Pentru necunoscători menţionez că mai am nevoie de 1 kg pentru a fi la greutatea optimă. Revenind la reţetă, pentru că de asta aţi intrat aici, trebuie să spun că m-am inspirat din amandinele Laviniei (Creatsa), modificând (mai bine spus adăugând) câte ceva pe la ingrediente. Aşadar, să purcedem la drum.

Inapoi la reteta

Comentarii (87)

la 24.11.2013, 13:56
arata foarte bine padre cum e nereusit?
la 24.11.2013, 14:05
Bianca, uff, arată bine, dar nu de expoziţie
la 24.11.2013, 15:32
Imi place mult, imi place si glazura, sunt sigura ca n-a mai ramas nici o frimitura la cat de apetisant arata
la 24.11.2013, 15:52
Dana, mă bucur că ţi-a plăcut "nereuşita"mea A mai rămas ceva, că nu se ştie până-n seară ce musafiri pot veni, dar de mâine sigur nici firimitură nu va mai fi
la 27.11.2013, 02:18
Sa ne traiesti ,parinte !!!! Precis nemancat nu ramane
la 27.11.2013, 05:56
Mihaela, mulţumesc frumos! Nimic n-a mai rămas, nici firimitură.
la 29.11.2013, 20:58
Ce bine arata!!!Sigur a fost delicios
la 17.12.2014, 07:07
la 26.02.2015, 19:26
cum nereusit<?mie mi se pare foarte reusit!!
la 26.02.2015, 19:37
Georgiana, am istoric vechi în nepricepere pe acest site. A fost bun la gust, numai că aspectul a fost de clasă inferioară, cumva, precum o bască folosită pentru a acoperi o şa de bicicletă.
la 26.02.2015, 19:55
Buna asemanare, insa nu si pentru tortul acesta! Mie mi se pare destul de reusit, as vrea sa vad ca face si tatal meu asa ceva vreodata...insa stiu ca este imposibil
la 26.02.2015, 20:05
A fost un tort pe care mi l-am făcut de ziua mea (care pică mereu în post). Nu ştiu dacă ei trecut prin reţetele mele, dar dacă ai trecut, ai văzut că sunt foarte comentate, dar nu pentru frumuseţea lor, ci pentru arta conversaţiei. Ce gătesc are gust bun, chiar are, se pare că nu are şi bun gust, şi aici mă refer la aspect. E drept, nici nu le moderez (fardez), mie îmi place să arate natural.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking